Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2010 12:18 - СЕДЕМТЕ ПРЕДСКАЗАНИЯ НА МАИТЕ - Петото пророчество
Автор: alexmunro Категория: Други   
Прочетен: 5080 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image  


 Петото предсказание казва, че всички системи, основани на страха, върху които е изградена нашата цивилизация, ще се трансформират едновременно с планетата и човека, за да отстъпят на една нова ера на хармония.Човекът е убеден, че Вселената съществува само за него, че човешкият род е единственият представител на интелигентен живот и затова се отнася като грабител с всичко съществуващо. Системите ще се разпаднат, за да изправят човека сам срещу себе си, за да види необходимостта да реорганизира обществото, за да продължи по пътя на еволюция, който ще ни позволи да разберем сътвореното. В този момент на практика всички световни икономики са в криза, развързана е една вълна от спекулации по всички страни.Само за един ден на световните финансови пазари се разменят 1,5 трилиона долара.Падането с 15% на цената на тези пазари прави възможно изчезването на богатство, равно на едногодишната продукция на всички заводи в САЩ. От 1995 година световната икономика не е доминирана от продажбите на автомобили, желязо, жито, други стоки и реални артикули, а от размяната на акции и бонуси, тоест размяна на виртуални богатства, с които лесно се спекулира. Синдромът на кредитните карти се е превърнал в обществено зло.Хората задлъжняват много повече, отколкото печелят, поставят личната си икономика на границата на възможното и това дава отражение на всички нива.Спекулациите около финансовия капитал води към икономическа ситуация много по-деликатна от тази през 1929 г.преди борсовия срив през 1930 г.Почти всички икономики имат проблеми.Правителствените спасителни програми с пари от банки на ръба на фалита затрудняват още повече този процес.Икономическата и информационна системи се намират в повишена опасност.Ако прибавим увеличаването на слънчевата активност, която може да причини непоправими вреди на сателитите, ситуацията може да стане още по сложна.Със слънчевите изригвания се получава необичайно голяма доза UV лъчи, които се разпръскват във високите слоеве на атмосферата и намаляват налягането върху сателитите на ниска височина.Това ги кара бързо да свалят орбитата си още по-ниско и в най-добрия случай може временно да изгубим контакт с тях и да се прекъснат всички комуникации на планетата.Възможно е 19 000 обекта, намиращи се в околоземна орбита, получавайки висока доза електромагнетизъм от Слънцето, която може да увреди електронните им компоненти, да спрат да функционират завинаги.Засягането на йоносферата от големите слънчеви емисии ще причини повреди на всички комуникации, радио и телевизия, защото в този слой на атмосферата се предават и отразяват всички видове вълнови честоти.Икономиката и комуникациите са много деликатни системи, обвързани с всичко останало.Електрическата мрежа е извънредно чувствителна към слънчеви изригвания, както се беше случило 
девет часа в целия Квебек през 1989 г.Електро-системата е гръбначният стълб на съвременното общество.Ако се повреди, ще откажат да действат всички останали системи като плочици от домино, които се разпадат последователно.Казва се, че една система е толкова силна, колкото своите съставни части. Да си представим каква би била реакцията на нашето общество, ако всичко това се случи едновременно. Храната ще намалее, комуникациите ще бъдат невъзможни, транспортът и движението ще бъдат обхванати от хаос и лудост, икономиката ще се парализира, голяма част от хората ще изгубят разума си, ще започне публично безредие и суматоха, вълна от хора ще разруши целия контрол, който имат правителствата. Тази ситуация на липса на контрол ще промени завинаги всички системи на обществото.Религиите основани на Бог, предизвикващ страх, също ще навлязат в криза.Ще остане само един общ духовен път за цялото човечество, 
който ще сложи край на всички ограничения в резултат от различните начини, по които виждаме Бог.Новият галактически ден е известен на всички религии и култури като епоха на мир и хармония за цялото човечество.Ясно е, че всичко, което не води до такъв резултат, трябва да изчезне или да се трансформира.Новата епоха от светлина не може да има човечество, основано от военна икономика и позиции за истини, налагани насила.    


Тагове:   маите,   предсказания,


Гласувай:
8



1. universalnite000 - Браво, като завършил икономика и ...
14.09.2010 12:25
Браво , като завършил икономика и у-ие на индустрията мога да кажа само : Индустрията е на принципа "Направи, използвай и изхвърли" ! Няма нужда от повече дефиниции ;)
цитирай
2. alexmunro - Така е приятелю!Една икономика ...
14.09.2010 13:01
Така е приятелю!Една икономика водена единствено от жаждата и алчността за печалба ограничава внедряването на новите технологиите!Както е известно вече разполагаме с технологии, където изобщо не е нужно да използваме фосилни енерго-носители!Най-ярък пример за това е гео-термалната енергия, която вече е достъпна!
Не се пита, колко е полезно а, колко ще струва и, каква печалба ще ни донесе!
цитирай
3. universalnite000 - Ре 2. alexmunro
14.09.2010 13:37
Няма как да не се съглася с теб - щом на първо място е въпросът за печалбата - със сигурност е добре познатата стара игра на манипулаторите . Има една икономическа парадигма - т. нар. Оптимум по Парето : не може да се подобри пазарното благосъстояние на субект хикс, без да се влоши това на игрек .... аз ще добавя - не само на игрек , на много повече .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexmunro
Категория: Други
Прочетен: 620393
Постинги: 136
Коментари: 234
Гласове: 1196
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031