Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2010 20:53 - Цикълът на Болотов
Автор: alexmunro Категория: Други   
Прочетен: 1855 Коментари: 0 Гласове:
6



 Векове наред шамани, лечители и магове напредвали чрез емпирични опити към света на (от) енергията. С вековете се сменяли търсещите, но знанието се предавало от учител на ученик. Един от тези задълбочени ученици на природата е Борис Василиевич Болотов. След години наблюдения над това как е устроена живата вселена, той достигнал до съждението, че съществуват два вида живи организми - от растителен и от животински произход. Клетките (независимо от своята форма и разнообразие) живеят в определен тип среда (околна) и в резултат на живота си отделят вещества сходни само и единствено с характера на средата им на живот. За пример - растителните клетки живеят само в алкална среда и образуват вещества с алкален характер. Животински те клетки, пък точно обратното живеят в киселинна природа, и отделят киселини. Какво става когато в един животински организъм средата повиши своето рН, т.е. започне да се алкализира, условията за живот за в полза на растителните организми, а инвазията от клетки пришълци не закаснява. Крайният резултат е появата на болест. Лечението цели завръщане към съвършенството на чистотата. Простотата на действителността е следната: - в борбата с разпадането си системите ви от клетки изразходват много енергия, появяват се пропуски в цялостта ви и (синхрона на действие на системите ви), и между тях се заражда конфликт. 
Вие отслабвате (волята ви), започва се с бактериите, вирусите, а ако рухнете за кратко (т.е. без периоди от подобрение) всичко свършва с рак (еволюцията на разстенията бележи връх).
Болестта се явява c липса на енергия, тя се поражда от отрицателен енергиен прираст, той поради неразбиране или нежелание за разбиране (липса на интерес) на същността на Космоса, енергията не се губи само преминава от един вид в друг, постепенно отдавате енергията си докато в един момент не ви остане такава. Тя, енергията отива наоколо във всичко достатъчно силно да я задържи. 

Да разгледаме този процес на по-ниско ниво енергопренасящите частици Микролептони, чиято маса е многократно по-малка от тази на електроните, чиято всепроникваща сила е доловима от всеки (... но рядко осъзнавана и използвана). За това ни разказва природолечителят естествоизпитател Г.П.Малахов,
припомняйки и обяснявайки ни някои от древните тайни на келтските друиди чрез метода на биолокацията. Заобиколени сме от излъчващи и поглъщащи енергия форми на живот, като самите ние се явяваме такива. В зависимост от мислените ни вълни биваме "отдаващи" или "изсмукващти" енергия. Тази ни настроика силно зависи от чувството за собствена значимост. Когато виждаме света като наблюдаем обект и вярваме безпрекословно на очите си, отказвайки да видим различното от собствените ни определения (тук имам предвид умишлено поставени, ограничаващи ни до предела на собствения ни разум реалностти), неизбейножно създаваме предпоставки за поява на изсмукващи потоци. 
Тогава Разумът е Бог, Съзнанието - отсъства! "Мисля следователно съществувам", това е смисълът на Аз-ът основният инструмент за изсмукване. Когато усещаме светът като част от себе си и не се ограничаваме с границите на познатото, в момента когато усещаме съзнателно безграничното улавяме потока от енергии и ставаме приемници на Космоса (разбирайте Цялото, Всичкото, Вселената и др. събирателни понятия за изразяване на всико което съществува). Някои хора, които повещават животът с в търснето на Сила (явяваща се контактът със Космоса) придобиват (припомнят си) способноста да "виждат" енергията ("да отварят пъшкула си", както Кастанеда изразява), а в следствие да я следват и да насочват себеси в нея. Приели сме да ги да ги наричаме "магьосници", макар без проблем да можем да ги наречем естество изпитатели. Но до достигането на Силата има дълъг и опасен път единия край на който чака смъртта (разпръскването на енергията ви). Дългата липса на съзнание прави човека слаб и несигурен, след това смъртта идва чрез болестите (негативната енергия, насочвана от паразитните мисли, но нищо не е невазврътимо, когато се появи съзнанието. Неговият инструмент се нарича Вяра. Тогава Разумът пак е инструмент разкриващ ни Космосът. Уви Болотов не стига чак до там, това, обаче не пречи да е на правия път. Стремейки се да осигури на тялото си естествената среда, той поглежда към хрането и телесните закалявания като на ключ към чистотата. Това е един от пътищата към Силата, наричат я наука за Естествената Хигиена. Тази наука, не познава граници и е строго индивидуална, макар да има своите си важащи за всички закони. Ако естестваното здраве (чистотата) и единението с Цялото (в частност живата и неживата природа) ви носят усмивка, това може да бъде част от вас.



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexmunro
Категория: Други
Прочетен: 622582
Постинги: 136
Коментари: 234
Гласове: 1196
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930