Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2011 18:43 - Програма за изтребване на българския народ
Автор: alexmunro Категория: Други   
Прочетен: 4594 Коментари: 10 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Програма за изтребване на българския народ - Приета на московския ционистки конгрес 1988 г.
  I. Удържане на властта:

1. Заграбване на средствата за масова информация. 2. Всички, които участват пряко във властта трябва да имат местни имена и външност.  3. Директорът може да бъде гой, но поне един от неговите заместници трябва да бъде от нашите.  4. Да не се допускат до властта трудещите се.  5. Да се поддържа репресивен апарат за пълен контрол.  6. Масон, който е оставил следи при провеждане на акция или използване на специални средства, завършва живота си със самоубийство или го ликвидират.  7. Да бъдат създадени и поддържани структури за чистка в обществото; обезглавяването на гоите да се провежда по план, независимо от степента на активност.
II. Идеология:
1. Средствата за Масова Информация, литературата и изкуството да се използват за демонстриране преимуществата на капитализма пред социализма.  2. За репресиране на гоите (неевреите) може да се използва митът за антисемитизма.  3. Да се разоръжи езичеството и да се внедрява религия, промиваща мозъците, на робски принципи. Поробването и асимилацията на българите трябва да продължава с нарастващи темпове.  4. Да се действа само от името на народа и за народа, само с добри намерения - може да се говори всичко.  5. Да не се допуска разпространение на антиеврейски лозунги сред обществото.  6. Да не се допуска разпространение на листовки, обръщения, възвания и заявления на гоите, нито призиви за справедливост и възмездие.
III. Денационализация:
1. Да продължи смесването на расите под вида на интернационализъм.  2. Да се използват всякакви средства за пълно национално обезличаване на българите.  3. Под претекст за борба с национализма и шовинизма да се унищожава всичко национално.  4. Да се осигури повсеместно организация и управление на българофобията (да се унищожава всичко българско с всички възможни средства).  5. Да не се допуска разпространение на българската предхристианска религия, тази религия да бъде обявена за фашистка.  6. Да се приобщят българите към робските религии, а в православието да не се допускат никакви инициативи и свободомислие.  7. Да не се допуска в паспортите на гоите графа “расова принадлежност” и да се ликвидира графата “националност”.  8. Да не се допуска статут на коренно българското население и други подобни ереси, които позволяват възраждане на нацията и културата.  9. Да не се допуска създаването на Центрове на българска национална култура.
IV. Отнемане на свободите и възможностите за инициатива на българите:
1. Своевременно да се попълват психиатричните лечебници, местата за лишаване от свобода, болниците, трудововъзпитателните училища, дисциплинарните батальони и др.  2. Да не се допуска гоите да създават свои разузнавателни школи; стадото трябва да бъде под пълен наш контрол, да не се допускат никакви организирани съвместни действия, които биха им осигурили непобедимо положение и идейно оръжие; науките за управление да се създават само от юдеи; никакви координационни и консултативни съвети, начини за бърз обмен на информация и оповестяване; да не се допускат национални организации, фашизъм или национализъм в каквато и да е форма; да не се позволява на гоите да събират адреси и телефони на юдеи, нито да създават методи за борба с ционизма.  3. Да се отвлича вниманието на гоите с каквото и да е, да се използват разнообразни средства за борба. Всички наши действия трябва да бъдат гъвкави и неотразими. Противниците трябва да бъдат дискредитирани и разединени, да бъдат принудени да се съобразяват с нас и да търсят съюз с нас, да бъдат обезглавени, да се атакуват щабовете им, а нашите хора да ги дезорганизират.  4. Да се пречи на издаването на трудове, насочени срещу нас - “Какво да се прави”, “Как да действаме”, “Схеми за действия по направления”, “Славянски лидери”, “Методи за привличане на хората и борба за аудитория”.  5. Прокуратурата не трябва да отчита дейността на членовете на тайни общества – нито ционисти, нито юдеи, нито полуевреи, нищо, което е свързано с нас. Да не се търсят причините за самоубийствата. 
V. Забавяне развитието на гоите:
1. Необходимо е гойското стадо да се държи в нищета и безправие.  2. Нашето обкръжение трябва да осигурява забавеното развитие на гоите и управление насоките на тяхното развитие.  3. По-често да се пуска музика с наркотично действие, да се промиват мозъците, да се използват трудно откриваеми музикални тонове, които изтриват паметта в дълбочина.  4. У гоите всичко трябва да бъде робско - храната, религията, идеологията, науката, отношението им към нас, оръжията и средствата за защита, начинът на живот, средствата за информация, образованието, професиите, положението в обществото, жилището, културата.  5. Посредством вредни и непълноценни храни гоите да бъдат превърнати в безпросветно стадо, в безинициативни, бездейни и .затлъстели свини. Кръвта им трябва да бъде кисела, а не алкална.  6. Да създадем и да удържим превъзходство над гойското стадо, да бием постоянно по слабите точки и ключовите центрове на гоите, по-бьрзо да преминем към решаващия стадий в овладяването на света и пълното подчиняване на гоите на нашето международно правителство. 
VI. Да унищожаваме противника чрез асимилация, като хуманна форма на геноцид:
1. Юдаизмът, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на български семейства. Затова е необходимо да се погрижим в най-кратки срокове да асимилираме максимален брой български момичета сред другите народи.  2. Разбира се, не бива да се използват сексуалните контакти по предназначение и за създаване на семейства, а само за развращаване на младежта, за насаждане на полови извращения, за увеличаване броя на конфликтите и разводите, а в крайна сметка за намаляване числеността на българите.  3. В никакъв случай да не се допускат насърчения или помощи за създаване на деца от български съпружески двойки с висока степен на национална чистота.  4. За засилване на асимилацията не бива да се отказваме и от старата идея за кастрация на гоите.
VII. Създаване и поддържане на условия на нищета и безправие:
1. Българите винаги трябва да бъдат бедни и безправни, навсякъде да изпитват неудобства и неволи и ежедневни бюрократически спънки.  2. Масовата бедност трябва да поражда масова безпросветност и глупост, а те на свой ред - масова престъпност.  3. Да не се допуска българите да си възвърнат равенството, независимостта, свободата и националните богатства.
VIII. Масова дебилизация на гоите:
1. Врагът в максимална степен се деморализира, когато вижда, че всичко, което става около него, е лъжа, разруха и грабеж. (!!!) 2. Образованието за гоите трябва да създава морални уроди.  3. Схемата за действия трябва да бъде съгласувана с Единния план, разработен от Световното правителство.  4. Засега няма по-разрушително нещо от алкохолизма. Да не се допуска намаляване градуса на спиртните напитки.
IX. Употреба на бойни психотропни вещества, променящи човешката психика:
1. Предизвикващи отслабване на паметта за продължително време. 2. С чисто наркотично действие. 3. Убиващи интереса към определени видове занимания и умствена дейност. 4. Увеличаващи влечението към спиртни напитки. 5. Програмиращи личността за убийство или самоубийство. 6. Възбудители на половата дейност у мъжете и жените, което води до полови извращения.
Х. Методи за масово отравяне на гоите:
1. По пода да се разлива живак, например когато се напуска жилище. 2. Средства за масово поразяване да се прилагат в общите кухни, столове или на обществени места, където се събират гои.  3. Да се превърне България в технологична боклукчийница на развитите страни.
XI. Съкращаване числеността на гоите до разумни граници чрез скрити форми на геноцид в нашата тайна едностранна война:
1. Да продължи изтребването на гоите по метода на “своеобразното демографско съкращаване”.  2. Да се продължи демографското съкращаване на българите до 3 пъти за едно поколение чрез юдомасонския похват “помощи за самотни майки”.  3. В обществото зле се възприема идеята за “остаряване на нацията”, като се оставят да живеят само неспособните на съпротива.  4. Ако се работи умно, с българите можем да приключим бързо.
XII. Съкращаване числеността на гоите чрез други форми на геноцид:
1. Да се направи невъзможно създаването на многодетни български семейства.  2. Да се поддържа високо равнище на детска смъртност у българите и да не се допуска такава при юдеите.  3. Да се поддържа висока смъртност сред българската младеж.  4. Да се завишава възрастта, при която се разрешава встъпване в брак.  5. По всякакви начини да се влошават отношенията между гойските мъже и жени и да се разрушават семействата им.  6. Да се разработват нови закони (екодемографски войни) за ликвидиране на гойските маси без военни действия, без материални загуби, чрез глад и обедняване.  7. Да се предизвикват безпорядъци и масови вълнения и да се използва армията, силите на закона и правосъдието за възстановяване на реда, което да води до съкращения на гоите в ограничени количества.
XIII. Унищожаване на противника със средствата на медицината:
1. Да се увеличат забременяванията и абортите сред малолетните момичета, водещи до стерилност, “случайни” помятания, преждевременни раждания, мъртвородени деца и усложнения след раждането.  2. Необходимо е да се саботират грижите за бременните, новородените и родилките и да не се допускат реални мерки за защита на майчинството.  3. Да се спъва профилактиката и да се прави всичко за намаляване средната продължителност на живота на гоите.  4. По време на лечение или зъболечение, в раната да се поставят зарази или отровни вещества.  5. При всяка операция да се присаждат на пациента ракови клетки от онкологично болни.  6. Да се употребяват лекарства с променен химичен състав и лекарства, лишени от лечебни свойства, чрез предварително облъчване, замразяване и т. н. от лекарите.  7. Класическо бавно отравяне с малки дози отрова.  8. При рентгенови снимки и прегледи да се увеличава силата и продължителността на облъчването. 
XIV. Действия чрез контролираните средства за масова информация:
1. Да се поддържа стабилна тенденция към българофобия и национален нихилизъм.  2. Да се обявяват всички патриотични и национални движения на гоите за фашистки, националистически, шовинистки, терористични и консервативни, да бъдат оклеветени, очернени и да им се лепват етикети. 
XV. Повсеместна и постоянна гавра с врага:
1. Над българите може да издевателства който си иска и както пожелае. При изкуствено създадената пълна безотговорност имената на нашите ще бъдат винаги засекретени.  2. Гоите да бъдат доведени до самоубийства, инфаркти, инсулти, припадъци и други тежки състояния посредством хулиганщина, наглост, издевателства, унижения, оскърбления и пълна безнаказаност на извършителите юдеи, членове на други тайни общества и шабес-гои (“колаборационисти”). 3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.Гласувай:
13
11. alexmunro - За най-голямо съжаление голяма ...
21.01.2011 19:04
За най-голямо съжаление голяма част от тази програма е вече факт!!!
цитирай
2. neanonimen - Баси идиотския сценарий!Поздрави ...
21.01.2011 20:44
Баси идиотския сценарий!Поздрави за поста:)
цитирай
3. bven - Хилядолетният ни враг е още жив!
21.01.2011 20:47
И е винаги жив!
цитирай
4. анонимен - Но и ние сме живи! Без бой няма да с...
21.01.2011 21:21
Но и ние сме живи! Без бой няма да стане! Поздрави! Това излезе през 94 някъде от нелегална печатница...
цитирай
5. анонимен - И защо?
21.01.2011 21:35
Защо е това? Защо толкова ни мразят?
Раждайте! Раждайте по 13 деца като семейство Павлови. Материалното благосъстояние не е гаранция, че ще отгледаш добри деца. Напротив.
Ей, така ще ни изтрият от лицето на земята.
цитирай
6. анонимен - отдавна е известно
21.01.2011 22:43
нищо не може да се направи
цитирай
7. ferdi - !!!
22.01.2011 13:19
Лелее.... наистина вече е факт всичко това.. всичко е осъществено! Само че няма да успеят! Никога! Хилядолетният им враг започна да се събужда и да придобива нова сила :)
цитирай
8. alexmunro - Следствия от програмата!
22.01.2011 14:03
1.Невиждана безработица!Половин България е без работа!!!Изобщо не слушайте статистиката на системата!Очаква се към средата на тази година 1 400 000 души да прекъснат здравно осигурителни права!!!
2.Изключително ниски доходи, като цяло на глава от населението!!!
3.Тотален демогравски срив!Статистически погледнато след 50 години у нас българите ще станат малцинство!В момента нацията застарява - средната възраст превишава 45 години!
4.Висока смъртност във всяка възрастова група!
5.Всеки втори у нас е кредитен роб - задължения към финансови институции само в частният сектор - над 1 000 000 длъжници без каквато и да е възможност за погасяване!
6.Липса на социална политика и никаква защита на потребителя!
7.Хранителните стоки на пазара на 99% са генно модифицирани включително детските храни - наличие на консерванти във всеки продукт и други изключително вредни за здравето съставки!
8.Напълно унищожено образование на всички нива!
9.Не ефективна и бюрократична здравна система!
10.В началото на тази година ЗОК намали броя на лекарствата от първа необходимост, които подържа - тоест хронично болните трябва да закупуват медикаментите си изцяло, ако те на са във списака на ЗОК!
11.Тотални съкращения и закривания почти във всеки сектор на икономиката и селското стопанство!
12.Ненормално високи цени на стоките от първа необходимост, електро енергия, топлофикация, ВиК!
13.Игнориране на правата на българите на всички нива и поощряване правата на малцинствата - роми, мохамедани, македонци и др.
14.Българска земя се разпродава на чужденци със съмнителена финансова стабилност и неясни цели и бъдеще!!!
цитирай
9. анонимен - Така е, прав си, но не всичко е заг...
22.01.2011 16:06
Така е, прав си, но не всичко е загубено! Винаги има път напред!
цитирай
10. ravramov - Проклети еврео-масони!
03.09.2012 16:55
"Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно". Да, наистина ще бъде късно, защото ще дойде Господ Иисус Христос и ще ви изтреби с едно дихание на устата Си !!!
Нещастни еврео-масончета, вашият хилядолетен "враг" - Православният Български народ е още жив и Господ ще го запази докрай! А вас, нещастници, ще ви сполети участта на предателя Иуда, ако в най-скоро време не се покаете!
И знайте, че не ни е страх от вас!

Поздрави,

Руслан Аврамов
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexmunro
Категория: Други
Прочетен: 480527
Постинги: 136
Коментари: 234
Гласове: 1195
Архив
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031