Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2011 07:11 - Средства за дезинформация - Канализаторът
Автор: alexmunro Категория: Други   
Прочетен: 4920 Коментари: 4 Гласове:
25


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Средства за дезинформация 


Това, което следва, е изследване на няколко средства за извънземна дезинформация и защо те са удобни и ефективни. То трябва да посочи само колко лесно общността, провеждаща неконвенционални изследвания, и обществеността изобщо, могат да бъдат заблудени от източници, на които имат доверие, ако не вземат пред вид възможностите, обсъдени по-долу. Тези средства могат да бъдат и източници за истина, така че моята цел е не универсално да дискредитирам тези източници, а по-скоро да посоча техните потенциални слабости. 
Канализаторът 
Резюме: Канализирането включва един или повече индивиди, които позволяват да бъдат използвани от невидими интелекти, които предават информация чрез тях. Това включва използване на дъски Уиджа, състояния на медиумен транс, автоматично писане и съзнателно изразяване с думи на интуитивни впечатления. Люлеене на махало, мускулен тест, гадаене и гледане на кристал също могат да позволят такава комуникация. Канализираният източник може да заяви че е всичко в диапазона от извънземни до ангели, от починали личности до демонични същества, известни личности от историята, пътешественици във времето, други измерни същества, подсъзнание и безлични архитипове. 
Сила на източника: Безтелесни същества, извънземни същества и напреднали човешки военни фракции могат да предават на разстояние словесна и визуална информация, както по електромагнитен път, така и по телепатичен. Те също така имат ограничена способност да предизвикват паранормални явления, да предсказват бъдещето и да режисират синхронизирани събития, чрез които да могат да докажат тяхното съществуване и да извикат непреодолимо страхопочитание и покорност у мишената. Това експлоатира погрешното логическо заключение, че истината за съществуването по някакъв начин се равнява на съществуването на истината, което игнорира възможността реални източници да предлагат и фалшива информация навсякъде, където може. Тези демонстрации на фалшиво всезнание, всемогъщество и предварителни познания изключват това, че източникът може просто да е изфабрикуван от канализатора, но не доказват, че източникът, който се канализира, непременно казва истината. 
Канализирането също така си позволява анонимност на измамни източници и свобода да изфабрикува самоличност и минало. Поради тази причина канализирането е до голяма степен персонализиращо се спрямо слабостите на мишените. Един и същ източник може да сменя самоличността си многократно, според това кое звучи най-авторитетно. 
Слабост на носителя: Установяването и поддържането на връзката изисква изключване на ума, така че източникът да премине безпрепятствено, без ограничения от съзнателния ум на канализатора. Това подразбира отказване от свободната воля и даден манипулативен субект може да злоупотреби с това предложение чрез пускане на корени в ума на канализатора по-дълбоко, отколкото би могло иначе. В най-лошите случаи това може да доведе до обладаване, при което канализаторът не само предава дезинформация по време на определени сесии, а става ходещо продължение на негативния субект, служейки на тайния план по по-широк начин. Напускането на съзнанието по време на процеса на канализиране може да прерасне в обичайно напускане на прозорливостта и критическото мислене, като по този начин канализаторът просто приема и препредава онова, което му е предадено, след като е бил убеден с удобни, но тривиални истини. 
Сила на носителя: Това, че е само куриер, освобождава канализатора от задължението лично да защитава получената информация. По същия начин, източникът винаги е освободен от задължението да подкрепя своите твърдения, а вместо това се осланя на самозван авторитет и различни благовидни извинения. Чрез канализирането на дезинформацията се дава неограничена творческа широта, използвайки смели и директни изрази, тъй като твърденията, които са твърде пресилени за други аудитории, с готовност се приемат от възторжените почитатели на канализирането. Ако са особено забавни и увлекателни, източникът и канализаторът се издигат в култ или в ранг на знаменитости, което прибавя към авторитета фактор, който не зачита критическото мислене. 
Слабост на аудиторията: Тъй като рационалистите възприемат канализирането като ненадеждно средство за изследване, то привлича повече хора, които се гордеят, че са непредубедени и не са спънати от ограниченията на хладния интелект. Обаче, има тънка граница между непредубеденост и лековерие, и онези, които заместват, вместо да допълват разума с интуиция, се оставят да бъдат уязвими от логически жонгльорства, емоционална манипулация, самозалъгване и други форми на субективизъм. Канализираната дезинформация залага на тези слабости.
Том Монталк



Гласувай:
25



1. universalnite000 - Материалът ти е изключително по...
05.06.2011 17:53
Материалът ти е изключително полезен, приятелю ! Ще дам и аз скромен принос към него . Психотронната апаратура позволява на управляващите да манипулират тълпата, въвличайки хората в състояние на различни емоции – от страх до еуфория. Специално модулираните oт оръжието електромагнитни полета могат да предизвикат зрителна и слухова халюцинация, да объркат мислите, да разклатят психиката, да променят поведението, да стимулират агресия и депресия. Психотронните генератори са способни да погубят милиони хора, които заболяват и умират. Никой, обаче, не може да открие това оръжие, защото величината на излъчване е много ниска.
цитирай
2. universalnite000 - И още нещо, което намирам за важно : ...
05.06.2011 19:37
И още нещо , което намирам за важно : Чрез системата „Интеркосмос“ и с помощта на интернет се влияе на хората със скоростта на звука и на светлината.
цитирай
3. alexmunro - Чрез системите за контрол над ума и ...
05.06.2011 20:35
Чрез системите за контрол над ума и съзнанието като ХААРП, се изпращат серии елктромагнитни импулси към мозъка с цел подтискане и манипулация на масовото съзнание!
цитирай
4. amore - Привет и от мен!
05.06.2011 21:39
Прочетох с интерес статията Ви, и съм съгласна с опасностите, изложени в нея. Позволявам си само да споделя, че истинският контактьор, или проводник на словото на Висши същества, е високо осъзнато същество, изпълнено с Любов, което ясно разпознава енергиите, с които контактува, и техния произход. Вие правилно казвате, че ако не си наясно с кого контактуваш, да оставиш тялото и съзнанието си свободно за изявата на тази същност, си е чиста наивност. Или по-лошо - желание за изява и сензация. Там, където егото ни води - много рядко намираме покой, радост и мъдрост. За това, останем ли в осъзнатото състояние на Любовта - можеме само да се докоснеме до светлината в чистата й същност. И тогава никакви психотропни оръжия или нисковибрационни същности няма да могат да влязат в нашето Свещенно пространство на Любовта. Благодаря Ви за хубавата тема! Желая Ви приятна вечер!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexmunro
Категория: Други
Прочетен: 620373
Постинги: 136
Коментари: 234
Гласове: 1196
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031