Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2011 18:29 - ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДИН ЕКСПЕРИМЕНТ
Автор: alexmunro Категория: Други   
Прочетен: 11099 Коментари: 16 Гласове:
29

Последна промяна: 17.09.2012 11:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Човечеството е един експеримент. Човечеството е замислено предварително, както почти всичко създадено и съществуващо. Първосъздателят е започнал да експериментира със сътворението в тази вселена много отдавна, за да стигне до едно по-добро себе-познаване, себе-удовлетворяване и себе-изразяване. Първосъздателят донесъл в тази вселена енергиите и същностите на живота - част от самия него - и ги надарил със своите способности. Той им дал доброволно и свободно от своите умения. Има много други вселени и много други начини да се създаде една вселена; тази тук е създадена като зона на свободната воля, където всичко трябва да е позволено. 

Първосъздателят казал на всички свои части: "Вървете и създавайте и всичко създадено връщайте към мен." Съвсем проста задача нали? 

С други думи може да се каже: "Аз ще ви надаря от себе си. Вървете и дарявайте свободно от себе си, така че всичко, което създавате в тази вселена, да може да разбира своята същност като моя самоличност." 

Тези части или продължения на Първосъздателя, които ще наричаме богове-създатели, дошли и започнали да експериментират с енергията на Първосъздателя, която съществувала в тях. Те започнали да създават своя собствена йерархия, която на свой ред създала други йерархии. Всяка следваща йерархия създавала нова йерархия, която надарявала със своята същност, за да работи за развитието на тази вселена. След време, в една от галактическите системи се зародил план за превръщането на Земята в интергалактичен център за обмен на информация. Това бил грандиозен план. Земята била красиво място в покрайнините на една от галактическите системи и леснодостъпна за останалите галактики. Тя била близо до много коридори, магистрали, по които енергиите пътуват в космоса. 

Всички галактики са се надпреварвали да бъдат индивидуално представени на тази планета. Някои от боговете-създатели били майстори на генетиката. Те можели чрез своите йерархии да свързват молекули -частици, в които са кодирани самоличността, честотата и електрическия заряд - и по този начин да създават живот. Много от съзнателните цивилизации дали от своето ДНК, за да бъдат представени със собствен код на тази планета. Тогава майсторите на генетиката измислили различните видове ДНК, с които съзнателните цивилизации допринесли за превръщането на земята в този център за обмен на информация, този център на Светлината, тази Жива библиотека. Замисълът за Земята наистина бил грандиозен. 

Изначалните автори на Земята били членове на Семейството на Светлината, същества, свързани и работещи за една разновидност на съзнанието, наречена Светлина. Светлината е информация. Семейството на Светлината сътворило замисления от него информационен център; те създали едно място, където галактиките да внасят своята информация и всички да могат да участват и да представят знанията си. Земята трябвало да бъде космическа библиотека, невероятно красиво място, което да експериментира как може да се съхранява информация чрез честотите и чрез генетическия процес. 

Извън структурата на времето могат да изминат 100 000 години за една година в рамките на структурата на времето, такова каквото вие го познавате. Тези богове-създатели не съществуват в рамките на вашето време. Няколкостотин хиляди години или един милион години за тях са нищо. 

Различните енергии започнали своето съществуване. Преди може би 500 000 години на Земята имало човешки видове, които създали високоразвити цивилизации. Ние не говорим за цивилизациите, които вие наричате Лемурия или Атлантида; за нас тези цивилизации са съвременни. Ние говорим за древни цивилизации, погребани под ледените покривки на далечния южен континент Антарктида.

С времето започнали борби за замислената Жива библиотека на Земята. Тя изглеждала достатъчно привлекателна, за да стане нечие притежание. По време на ранната история на Земята имало космически войни за собствеността на планетата. Замисляли ли сте се някога: Кой притежава Земята? Тя е страхотен парцел. Смятате ли, че може да бъде оставена без собственик? 

Имало е много схватки и Земята е станала място на раздвоение. Някои от боговете създатели, които имали правото да правят каквото си поискат - тъй като Земята била зона на свободна воля - дошли и превзели властта. Ние наричаме това "окупирането" на Земята. Както когато дадена фирма бъде превзета по борсов път. Тези богове-създатели окупирали Земята преди около 300 000 години - периода, който от историческа гледна точка вие наричате начало на човешката цивилизация. Това е периодът, за който днес се учи, че е поставил началото на цивилизацията. Всъщност тогава било просто началото на по-късната фаза, фазата на съвременното човечество. 

Когато станала тази схватка, една група от същности след битки в космоса спечелила територията на Земята. Тези нови собственици не искали местните обитатели на Земята - хората - да знаят какво става. Без информация те щели да бъдат по-лесни за управление. Ето защо Светлината е информация, а Мракът е липса на информация. Тези същности победили Светлината и Земята станала тяхна територия. 

Това ви дава нова представа за Светлината нали? 

Възникнала висока радиоактивност, ядрена активност и голяма част от Земята била разкъсана. Местният вид, човешките същества били подложени на унищожение и се разпиляли. 

Тези нови богове-създатели, които били новите собственици, били и майстори на генетиката. Те знаели как да създават живот и искали тази територия по свои причини. Териториите се създават и се държат от определени енергии по най-различни причини, една от които е, че всяко нещо носи съзнание. 

Съзнанието непрекъснато общува. Съзнанието вибрира или може да бъде накарано да вибрира с определена електромагнитна честота. Електромагнитните енергии на съзнанието могат да бъдат настроени да вибрират по определен начин, за да създадат източник на храна. Точно както ябълките могат да бъдат приготвени по най-различни начини, така и съзнанието може да бъде приготвено и консумирано по най-различни начини. 

Някои от същностите в процеса на собствената си еволюция започнали да осъзнават, че като сътворяват живот и влагат в съществата съзнание, настройвайки честотите на различните форми на съзнание, могат да се хранят; могат да поддържат властта си. Те започнали да разбират, че така се зарежда с енергия Първосъздателя. Първосъздателят изпращал други да създадат дадена електромагнитна честота на съзнанието като хранителен източник за него. 

Новите собственици на тази планета имали различни вкусове и различни предпочитания от предишните собственици. 

Отбележете: Те се хранели с хаос и страх. 

Тези неща ги зареждали с енергия, захранвали ги и ги задържали на власт. 

Първите хора били великолепни същества: с 12 нишки ДНК, дадени от най-различни съзнателни цивилизации. 

Когато дошли новите собственици, те започнали работа в своите лаборатории и създали разновидности на тези първи великолепни същества. Тези нови разновидности били с променено ДНК. Новите собственици на планетата Земя взели първичното ДНК на първия човешки вид и го разделили. След това отново го поставили в човешките клетки, но вече разделено - наполовина или почти изцяло изключено. 

Отвътре човешките клетки представляват светлинно закодирани влакна, тънки като паяжина енергийни нишки, които носят информация. Когато тези тънки нишки работят заедно като проводници, те образуват спиралите на вашето ДНК. Когато са ви променяли, са ви оставили двойната спирала. Всичко, което не е било жизнено необходимо (т.е. над поддържането функциите на физическото тяло) и което би могло да ви носи информация било изключено и била оставена само двойната спирала, която ви затваря в управляеми, контролируеми честоти. 

Около планетата била поставена честотна бариера, нещо като електромагнитна честотна бариера, която да контролира степента на измененията на честотите на хората. Както се каза вече, тази честотна бариера силно затруднила проникването на честотите на Светлината-информация. Когато светлинните честоти, въпреки всичко, успявали да проникнат през контролната бариера, насреща нямало светлина, която да ги приеме. Човешкото ДНК било изключено, светлинно закодираните влакна вече не работели, така че съзидателните космически лъчи, които носели СВЕТЛИНА, нямало къде да се включат и да се захванат. 

(Хитричко нали ? Нещо като двойна осигурация !?) 


Каква е вашата (т.е. нашата) роля в тази история? 

Вие сте членове на Семейството на Светлината. 

Самият факт, че все още четете тези редове, показва, че сте от Семейството на Светлината. 

За някой от вас това може да е също като сън или халюцинация. Ние само ви припомняме това, което вътре в самите себе си вие вече знаете. Ние дойдохме на тази планета, за да събудим вашата памет - да вдъхновим човешката раса чрез пояса на Светлината, за да можете да започнете да си спомняте кои сте, да създавате вече своя собствена действителност, да промените честотите на планетата и да поискате правата над себе си и над тази територия, която ви се полага. 

Ние се връщаме назад във времето - в това, което може да се нарече наше минало - в качеството на представители на Светлината. Ние се връщаме, за да ви предадем една честота, която всеки от вас се е съгласил да носи на тази планета, за да смени ДНК-то на променената човешка раса. Това е голямата новина. Тя може да бъде водещо заглавие във всички вестници.. 

Изначалните автори няма да загубят тази територия. Смятате ли, че ще се откажат толкова лесно? Изначалните автори призоваха Семейството на Светлината да се намеси и да прочисти планетата, да проникне във всички един по един и да донесе Светлината - като информация чрез съзидателни космични лъчи - на мястото, където тя бе изчезнала. Семейството на светлината започна своята работа тук, навлизайки в една система, лишена от светлина и информация. Изменяйки човешките закони, тези творчески космически лъчи започнаха да проникват в телата на хората, човек по човек и после група по група. В много малки количества тези информационни честоти са се внасяли до планетата в продължение на цяла вечност. 

Понякога са се водели ожесточени битки, за да не се допусне Светлината-информация, която винаги се опитвала да намери изражение. Изначалните автори са знаели, че в космически мащаби това било урок по толерантност, по проявяване на разбиране към боговете-създатели, които развалили плановете им за тази планета. 

Изначалните автори се заели да осъществят свой собствен план, съвпадащ с момента, когато честотата на Земята ще бъде променена, момент, в който сегашните собственици ще изчезнат, ако не могат да променят своята честота. Емоциите са хранителен източник. 

Хранителният източник за някои същества е Любов и изначалните автори смятат да пренастроят Земята на честотата на Любовта. 

Хранителният източник на настоящите собственици - страх, тревога, хаос, глад и отчаяние, трябва да бъде премахнат. 

Можете ли да се сетите кой ще премахне този хранителен източник? 

ВИЕ! 

Като членове на Семейството на Светлината вие сте бунтовници. Вие сте разрушители на установения ред и сте тук, за да преодолеете собствените си страхове и да покажете на останалите обитатели на планетата, че няма от какво да се страхуват. Вие обичате да влизате някъде и да създавате неприятности. Вашият клон от Семейството на Светлината е известен. Известни сте с това, че влизате в установени действителности и променяте честотата, като по този начин внасяте информация. Вашата задача като членове на Семейството на Светлината не е да проповядвате и да печелите съмишленици. Вие просто влизате в установената действителност и действате като приемници; приемате съзидателните космически лъчи в своите тела, телата, в които живеете в качеството си на хора. Вие сте маскирани като хора и създавате условия да се състои един процес. 

Вие сте програмирани и щом паметта ви започне да се събужда, ще тръгнете по заложения план, с който сте дошли да участвате в промяната на честотите. Ще започнете да улавяте, задържате и поддържате една определена честота и след това да я живеете. При вас отъждествяването с честотата е пълно на физическо, мисловно, емоционално и духовно ниво и самоличността ви се изразява чрез електронни пулсации. Живеейки своята честота, вие влияете на всички, навсякъде, където и да отидете. Именно това правите сега. Вече има много хора, които разбират своята задача и такива, чиято памет сега започва да се събужда. 

Планът за промяна на настройката на честотата за човешкия вид включва и възстановяването на вашето ДНК и на светлинно закодираните влакна. Този път замисълът е мащабен. Земята участва, по собствен начин, в еволюцията на вселената. Земята е мястото, където се случват нещата: тя е горещата точка, там където си заслужава да бъдеш. 

Там, където замисълът започва да разцъфтява; това, което ще се случи на Земята ще засегне много, много светове. 

Като членове на Семейството на Светлината вие сте се съгласявали да дойдете на Земята много пъти - в много превъплъщения и в много различни периоди от време - да изучите връзките на нещата да формирате характерите си да се обучите. Необходимо бе да имате опит на Земята и да се подготвите за времето, когато ще започне промяната на честотата и всички вие ще влезете в телесна форма, за да приведете плана в действие. 

Семейството на Светлината навсякъде започва да се обединява. Вие всички трябва да се съсредоточите ВЪРХУ ОБЩОТО МЕЖДУ ВАС, а не върху разликите. Като членове на Семейството на Светлината вие внасяте информация на планетата по неутрален начин, за да подхранвате собственото си израстване. 

Вие трябва постоянно да работите върху собственото си израстване, тъй като вашето собствено израстване ще повлияе израстването на планетата като цяло. 

Вашето ДНК ще се развие от двуспирално на такова с 12 спирали. Тези 12 спирали отговарят на енергийните центрове, наречени чакри, във и извън вашето тяло. 

В този момент милиони като вас по цялата планета са мобилизирани и вие сте се съгласили да носите честотата за постигането на тази цел. Някой от вас стават безупречни и така те влияят на останалите. Скоро ще започнете много ясно да разбирате: кои сте и каква е вашата задача. 

Този процес е невероятен еволюционен скок за участващите в него и той ще се разгръща на високи обороти в продължение на следващите 20 години. Вече има такива, на които са възстановени 12-те нишки ДНК, 12-те спирали. 

Тези 12 спирали ДНК взаимодействат една с друга в тялото и извън него. Връзката на 12-те нишки означава, че дванадесет енергийни или информационни центъра могат да започнат да функционират и да си изпращат двупосочна информация един на друг. 

По принцип седем от тези центъра се намират в тялото, а пет са извън него. Известни са като чакри и са настроени с въртенето на 12-те небесни тела на Слънчевата система, които познавате на този етап - дванадесетте небесни тела, които вибрират както вие ги възприемате в три измерения. Въртенето на тези 12 небесни тела носи информация: те се въртят в унисон с чакрите със спиралите на ДНК-то на вашето тяло. 

Когато човешкото ДНК започне да си възстановява формата на 12-нишкова спираловидна система и тази информация се активира, ще се получи невероятна сила. Отделни хора, по силата на това, че се събират заедно и заедно действат за постигането на това, което искат - стават телепатичен приемник за енергии от целия космос - и те ще променят лицето на Земята. 

Ние наричаме процеса на възстановяване на вашето ДНК мутация. Когато вие, като членове на Семейството на Светлината, сте в състояние да приемете тази мутация в своите тела, ще можете да обедините своите 12 информационни центъра. Ще започнете да разбирате, че вие създавате своите изживявания и ще се научите как да станете съзнателни създатели. Нещо повече ще бъдете съзнателно спомнили си - кои сте вие. 

Когато започнат да се отварят 10-та, 11-та и 12-та чакра, в живота ви ще започнат да се появяват много извънпланетни енергии. Тези енергии ще идват на тази планета, щом все повече и повече от вас започнат да задържат по-високите честоти. Десетата чакра е свързана със Слънчевата система, единадесетата - с галактиката, а дванадесетата е свързана с определено място във Вселената. Докато задържате тези честоти, ще внасяте на планетата информация, която ще удиви и шокира повечето хора по света. 

Ще настъпи сливане на самоличностите, сливане на културите, навлизане на много "порядки от новия свят" и съответно голям хаос и объркване. Като членове на Семейството на Светлината, вие просто трябва да наблюдавате отстрани, знаейки, че хаосът и объркването трябва да настъпят, за да разрушат досегашната система и да бъде построена нова със Светлина. Като членове на Семейството на Светлината вие разбирате, че е в ход един еволюционен процес и тези, които могат да се справят с промяната на честотите, непременно ще еволюират. 

Сега е вълнуващо да си на Земята. Това е добър план, нали така?


БАРБАРА МАРЧИНЯК
Гласувай:
30
11. misbis - Изначалните автори на Земята
27.07.2011 21:39
съм чувала,че ги наричат Раа Тал, и това сме всички ние дошли тук и сега...които помним изначалното...
цитирай
2. milady - Veliko..:)
27.07.2011 22:29
Blagodarya ti..Taka me zarejda tvoeto..samosasznanie. .Alex ..
цитирай
3. bven - Вече има много хора, които разбират своята задача и такива, чиято памет сега започва да се събужда.
27.07.2011 22:49
Това е вярно и за времето от написването на тази книга - "Земята", тези хора са станали още повече. Жалко, че страхът все още не пуска повечето хора и от там се нарушава ритъма на работа. Но това, което е предвидено, ще стане. И предстоят грандиозни промени, главно с хората.
Поздрави за хубавата тема!:)
цитирай
4. анонимен - УСПЕШЕН ПРЕХОД!
28.07.2011 10:06
Искренно се надявам и моля и аз да съм един от носителите на Светлина, а също и моите синове. Преходът ще бъде труден, но си заслужава болката и мъченията. Светлината ще пребъде!
цитирай
5. анонимен - slavi
28.07.2011 10:41
все повече хора разбират това,и тава ще стане скоро много скоро.
цитирай
6. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Alexmunro!
28.07.2011 11:55
За живата библиотека, светлината, паметта... сякаш винаги съм го знаела.:) Интересна книга, непременно ще я прочета, провокира. Но не мога да се съглася, че сме чужд експеримент. Мисля, че сме ескперимент на самите себе си. Оттук, дълбоко се съмнявам, че ще "тръгнем по заложения план". Мисля, че не сме само "приемници" на заложена действителност, а творци на действителност. Остава да си спомним. Но не сме "маскирани". Ние сме избрали да сме хора за добро или за лошо, това е наш избор. И не може да принадлежи на когото и да било друг. В този контекст не приемам понятието "експеримент". Всичко може да бъде окачествено като ескперимент. Не мисля, че е добра идея да свикваме с това, че сме нечий експеримент. Поздрави!
цитирай
7. alexmunro - Единствено на Земята има карма!...
28.07.2011 12:53
Единствено на Земята има карма!Съдбата е умишлено индокринирана за да внася чувството за вина..без да говорим какво носи това на чистото съзнание!Всеки от нас, в частност е откъсната искра от Първопричината(Първосъздателя) Тоест умишлено втъкаване на множество стреотипни егрегори с цел генерации на негативност, които от своя страна се реципрочни на естественото състояние!
цитирай
8. liliyanaandreeva - Чакара - вакара...
28.07.2011 13:12
Думата "ЧАКРА" се покрива с думата "ЧАЛГА" и това, което се предлага за съвършенство е ГМО и СПАМ ...
Истина е обаче, че на базата на ДНК човекът може да отглежда отделни органи от животни хидропонно като растения, но...на тъмно(вместо бройлери).Тогава животновъдството ще изчезне и ще бъде заменено с парниково месопроизводство.Така нама да си слагаме грях на душата,че колим животни за да живеем ние.
За това косвено се говори в приказката "Болен здрав носи".Кума Лиса си накачила рибата по тавана на дупката(пещерата(. Това всъщност са "рибици" - бон-филита, отглеждани като лоза , а бон-филетата са краставички или тиквички!
цитирай
9. malchaniaotnadejda7 - Не мислиш ли, че кармата е "измислена", както и времето? За да ни приспи.
28.07.2011 14:33
Е, това е метафора, но "интоксикация" е точна дума. Трябва много да се внимава с думите. Те са свързани с паметта. Затова не приемам някои от термините на Барбара Марчиняк. Онези, които подтикват към инерция, пасивност, прехвърляне на отговорност, манипулация на масово съзнание и липса на осъзнатост.:) Да не забравяме, че изборът ни е даден, НО е строго индивидуален. Поздрави!
цитирай
10. diadokolio - Експериментираме, но си и помагаме!
28.07.2011 16:37
Добър да е денят Ви,
Благодаря Ви, за чудесния материал!
Грабна ме- "...върху общото между Вас...!".
Може и да не съм разбрал същността на темата?
Ние сме 18 дядовци с внуци от различни части на България. Трудно, бавно и внимателно си открихме допирните точки. Преживели сме здравословен проблем, а ставаме все по- здрави, защото се вписахме в селското ежедневие.
Наблюдаваме околната среда и се съобразяваме с времето, защото заниманията ни са без покрив.
Първото, което открихме, е коренната чакра, сядането в угарта и щастливото събуждане на половинките ни сутрин.
Дали ще доживеем, да сме част от светлината, нямаме представа, но сме щастливи, защото осъзнахме четирите думи- енергия, вода, храна и климат!
Единственият ни господар е Слънцето, защото не се влияе от нашето мрънкане, а ние си нагаждаме дейността по него. Пече ли- поливаме, порой ли е- отводняваме. Трудна и уморителна е работата, но сладка е раздумката под асмата с наредената маса.
Приятен и добротворен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
11. анонимен - Здравко Здравков е този пич, к...
28.07.2011 18:31

Здравко Здравков е този пич, който се заиграва с нас, а е всъщност Модератор, или както той се пише: phoenix2000

"1. phoenix2000 - ПоЗдрав
15:34 Здрав ПоЗдрав - НайЗдрав - Наздраве

Sorry Така ми дойде на езика, не знам даже дали има общо с темата, но книгата сигурно е страховита"
цитирай
12. анонимен - zdraveite!
28.07.2011 18:32
moje da obarnete pogled kam novata era na slovoto. 2012 godina zapo4va ot balgaria. radvaite se! za podrobnosti 4etete prosvetleniata na potrebitel "newwordorder"
цитирай
13. raders - С такава убеденост се разглеждат ...
28.07.2011 18:53
С такава убеденост се разглеждат божиите дела, все едно авторът е присъствал лично на сътворението. Доста странна фантастика.
цитирай
14. bairakslavei - Барбара Марчиняк ги вижда нещата .
29.07.2011 10:51
Изказва ги по разбираем начин , достъпен за голям кръг от хора . Има и такива , които не я разбират в което няма нищо лошо . Всеки според толкова колкото му е дадено .
цитирай
15. анонимен - Get up to 100000 forum backlinks with our xrumer blast & massive traffic
24.08.2011 18:40
Best Xrumer service - we post your marketing message up to 100K forums worldwide price starting only form $29
Get great online web traffic using superb xrumer service available. We can post your custom post up to 100K forums around the web, get thousands of backlinks and large web traffic in shortest time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!!
Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website will get insatnt traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks. Order now:
<a href=http://xrumerservice.org>xrumer service</a>
цитирай
16. анонимен - homepage service backlinks service
26.09.2011 04:11
improve search engine ranking 1 seo <a href=http://xrumerservice.org>link building service</a> backlinks to my site
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexmunro
Категория: Други
Прочетен: 480558
Постинги: 136
Коментари: 234
Гласове: 1195
Архив
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031