Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2013 20:32 - Християнство е била Първата Универсална* Религия днес фалшифицирана от юдеизма
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1234 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.11.2014 08:57


                                                      image  Християнство е била Първата Универсална*
Религия на Човечество/ Джийн Матлок/, днес фалшифицирана от юдеизма.Съществува особен тип "монисти"-социалните паразити произлезли от нагите от юг, които са разбрали, че има Свещени Писания(Шастри) и са ги "пренаписали",, само, че са обърнали "главата на мястото на краката"Това са т.нар. ШУМЕРСКИ СЕМИТИ("Ану-наГи"), чиито наследници днес по култове са 3-те "моно-теистични религии" на Близкият Изток- йудаизъм, римско библейско християнство(смесица на брахманийско Арйанство и извънкласово небрахманство) и ислям-"библейско християнство за араби"Римляни и гърци като фенове на йудейският "Соло-Моно" в последствие са разбрали, че само МОНЕТАТА (жълтият цвят на кесарят кесията и вайша-кастата от юг)може "да запази" "Моно-теизмът" като "Монет-арен Теизъм". Това откритие на "Моното" продължава и до днес в епохата на Кали.
Преди Потопът, Криштайана/Krishtayana е дошъл до Индия от Източен Сибир(Уйгурската Империя от наследница на потъналитя континент в Пасификът- "Му") от високо цивилизования Туранско("Му"-анско) племе Курус/Kurus или Криштайа/Krishtaya. Курус/Kurus** е първата в света високо-развита цивилизация, предхождаща Индия, Египет и Су-Меру/Sumeria. Юдаизма произхожда от Индия", Йехова" бил наистина незначителен цар на малко племе в Северна Индия преди около 7000 години.Племената Йадава/Yadava (Йаху/Yahu )дезертирали/обвинени в зловредност от кшатриите(царе) Арийци/ от Индия за Близкия изток и други части на света, като отмъкват с тях и преправените Ведаически Свещени писания(Шастрите) и преправената религията на Йишвара/Yishvara в новите си домове. В Близкия изток тази преправена религия на Йишвара/Yishvara по-късно става йудаизмът.Заедно стях са изгонени и пра цигански племена/парадхи – индийското племе от наследствени престъпници ,харни – притежават дарба да мамят целия свят рамоши – джебчии/.Сихките, подобно на йудеите не вярват в Бог, като ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ,а като дух,който най-много може да се въплъти в."Изгубените племена" никога не са се "загуби". Те са отишли в Северна Индия. Хетейците(Hittites), господарите на Ерусалим(Йерушалайм), когато Авраам пристигнал там, са били древна Индо-Ивритска управляваща каста, а не отделна етническа принадлежност, както ние сме били погрешно информирани. Злоупотребата с жени и деца при юдеите е наследство от Кашмир, гнездото на нагите. Моголската империя е същата вяра в Ал Аху, както и Ел Яху- рудрически лемурийски духове на Кали.Библята не е съществувала до Реформацията. Дотогава християните са имали Евангелията на Христа, т.е. проповедта на Христос. А евреите имали друга книга Тора. Евреите изобретяват Библията, т.е. пришиването на Тората и Евангелието в една книга. И за да изглеждат изповеданията на двете напълно различни вери, като една, те нарекли Тотата - Стар Завет, а Евангелията на Христа – Нов Завет, все едно са втора част - продължение на Стария Завет. Тората - юдейското изповедание, заема 90% от обема на Библията. А Евангелията на Христос просто се губят в края.В редица страни йудо-евреите са подложени на изселвания и преследвания, особено силни по време на кръстоносните походи.
-През 1290 г. на евреите е забранено да живеят в Англия -забраната отпада едва през 1655 г.
-През 13 век евреите са обвинени за нашествието на монголските орди.
-През 14 век евреите са обвинени за чумата, обхванала континента.
-През 1394 г. те са изгонени от Франция, а по-късно и от редица области в Германия, Италия и Балканите.
-Най-голямото изселване на евреите се осъществява от Испания през 1492 г., от Сицилия през 1493 и от Португалия през 1496 г. Те намират подслон в земите на турската империя, прието от султан Баязид
.Свещени Писания(Шастри) и са "пренаписали",, само, че са обърнали "главата на долу и отдясно на ляво.Ето някои цитати от Талмуда.Hilkhoth Akum (X, 2) Покръстените евреи трябва да получат смъртно наказание. /Березовски евреин приел християнството/.Choschen Ham 9425, 5) Тези, които не вярват в Тората трябва да бъдат убити. Pesachim (49, b) Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат.Hilkhoth Akum (338, 16) Или ги отвърнете от тяхната вяра или ги убийте.Zohar ( II, 43 a) Изтреблението на християните е необходима жертва.Zohar ( L, 38 b,39a) Високопоставеното място в Рая е отредено за тези, които убиват идолопоклонници. Abhodah Zarah (26 b) T Дори и най-добрият от гоите трябва да бъде убит.Makkoth (7 b) Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин                   image                                                                                                              RRR(Roman_Ravina_Ristena)-римски равински ристени Защо евреите се мислят за тарикати? Защо римляните се мислят за тарикати? -Днес САЩ е Йудеа Нова, а ЕС е Римската Империя, пак в заговор!
Истината е, че римската религия "ристенство" е КОНСПИРАТИВНА РЕЛИГИЯ. Как е станала конспирацията на римляни с йудеи? Римляните са имали огромен проблем с демоничните евреи, които вечно чакат еврейския месия да ги направи царе на Земята и да експлоатират другите народи и материални богатства на Земята. За това евреите нагаждат древните писания, които НАИСТИНА касаят Бога, а евреите им придават ЧИСТО МАТЕРИАЛНО ИЗРАЖЕНИЕ-тука на Земята! И компилират от древните преди тях това в сборник книги, с огромни неточности и противоречния, наречен "стар завет"(танах). Там евреите са създали своя бог по свой образ и подобие-може да се види що помия се излива по всички други нееврейски племена. Това нещо е оправдано под прикриетието "бог", така както диктатурите винаги се правят за "доброто на народите и тяхната сигурност и спасение". По-интересен е ходът с месията-гуру Исус Христос, който е НЕОЧАКВАН, ПРОТИВОПОЛОЖЕН месия на това, що евреите чакат. Римляните вижат удобен случай да преобразуват властта си- този път те решават "да управляват с духовност". Но какво пак иска да управялват, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, МНОГО Е ВАЖНО-РИМЛЯНИТЕ ПАК ИСКАТ ЗЕМЯТА.И така има пресечна точка- и римляни и евреи се нуждаят от БОГ САМО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЗЕМЯТА И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА НАРОДИТЕ И МАТЕРИАЛНИTE ИМ БОГАТСТВА....
И така- ЗАГОВОРЪТ МЕЖДУ РИМЛЯНИ И ИУДЕИ Е СЛЕДНИЯ: Йудеите им позволяват да публикуват Стария завет(който се е криел от окото на неевреи, така както Тал"муд (идва от санскр. тал"Муд Ра)се крие ДНЕС от ортодоксалните йудеи-равини!)към фабрикувания от самите тях Нов Завет, където на Исус са придадени качества, които НЕ ПРИТЕЖАВА, качества на Бог от доеврейските времена на Земята, примерно-на Кришна, .....почти цялото житие на Исус Христос е копие на това на Кришна, а римляните се задължават пред йудеите да наричат Исус "ЕДИНСТВЕН СПАСИТЕЛ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И НАРОДИТЕ". Трудно ли е да се разбере конспирацията? И като факт - Нерон, който се смята за първи антихрист, който е гонел истинските християни, преди нагоденото ристенство да стане РИМСКА РЕЛИГИЯ, сиреч днешните ристени са РИМСКИ РИСТЕНИ, тъй като се водят по 6"И6лията, книга НАГОДЕНА и ПУБЛИКУВАНА ПРОМОЦИОНАЛНО от римската империя! Нерон подпалва Рим и се омъжва за йудейка. Много равини днес в Германия се хвалят, че са кръвни наследници на Нерон. Вторият антихрист е католическата църква, а третият- "синагогата на сатаната", това са МИЛИОНИТЕ ПРОТЕСТАНСКИ СЕКТИЧКИ, които са т.нар. "апостолски", но не съзнават, че "апостолите" са също фабрикация на Рим. Павел и Петър никога не са били в Рим!                         



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729079
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930