Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2009 12:32 - аристите 2
Автор: mimencetoo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5560 Коментари: 1 Гласове:
-1



imageИнджи (Сонгюл Йоден) е главната героиня, която се бори за любовта на Мехмет. Тя се омъжва за него, след като дядото на Мехмет - Мехмет Фикри - уговаря този брак. Освен, че е много влюбена, Инджи е и много талантлива. Много скоро след сватбата тя е назначена за главен дизайнер в текстилната компания на семейство Шадоолу. Инджи е много привързана към баба си Сафие (Айла Аслънджан), която я е отгледала от малка и от която постоянно търси съвети и подкрепа. Основният враг на Инджи в сериала е свекърва й Шереф, която я смята за недостойна снаха.
imageМехмет (Къванч Татлъту) e главният герой, принуден от дядо си да се ожени за красивата Инджи. В началото той е абсолютно безразличен към Инджи като жена и не се интересува и от кариерата й, тъй като е загубил любимата си, при това бременна, в автомобилна катастрофа. Година след трагичния инцидент той не спира да пие и да води безпътен начин на живот, без да ходи на работа. Има силна връзка с приятеля си Онур, от когото доста се влияе и се подчинява безпрекословно на дядо си Мехмет Фикри, който го обича и му помага по всякакъв начин, но и много изисква от него.
imageМехмет Фикри (Екрем Бора) e главата на семейство Шадоолу. По негово желание Мехмет се жени за Инджи и с неговата благословия се случва почти всичко в семейството - от личните взаимоотношения, до решенията, свързани с бизнеса на фамилията. Мехмет Фикри много цени Инджи, насърчава я и й помага в много трудности. С внука си Мехмет е по-строг и взискателен, макар много да го обича. Мехмет Фикри помага на много хора, затова е много обичан и уважаван.
imageШереф (Гюнгьор Байрак) е отрицателната героиня, майка на Мехмет. Омъжена е за Ахмет, син на Мехмет Фикри. Шереф е истинският враг на Инджи в семейството, тъй като не одобрява брака на сина си с нея. Тя не пропуска възможност да се скара на Инджи и да я злепостави пред семейството си, макар лицемерно да демонстрира много добро отношение към нея пред хората, най-вече пред Мехмет Фикри, от когото се страхува
imageАхмет (Джюнейт Чалъшкур) е съпругът на Шереф, син на Мехмет Фикри, който получава сърдечен удар, когато синът му Мехмет избягва от сватбата си. Той заема важен пост в семейната фирма, но след удара се налага да си почине. Кротък и добър човек, над когото Шереф непрекъснато се опитва да се налага, затова е и нещастен в брака...
imageПънар (Айча Варлъер) е сестра на Мехмет. Тя живее в САЩ и е бунтарка по дух. Като всички останали обаче, се налага да се примири с властното поведение на дядо си Мехмед Фикри, докато гостува на семейството по повод на сватбата на Мехмет и Инджи. В Америка тя е родила дъщеричка Дафне, за която семейството й в началото изобщо не подозира.

image


Онур (Сердар Орчин) е най-близкият приятел на Мехмет. В началото той също е против брака на брат си с Инджи. Онур и също като Мехмет, води безпътен живот, но се увлича и от хазарт. Това му докарва големи проблеми, в които забърква и приятеля си и цялото му семейство.

 
imageБахар (Севинч Гюршен) е братовчедка на Мехмет. Тя е амбициозна жена, която заема мениджърски пост в семейната компания и е готова на всичко, за да го запази. Бахар назначава Инджи за главен дизайнер във фирмата. Тя обаче се страхува Мехмет да не я измести в йерархията и е готова на всякакви интриги, за да предотврати това.

imageБерк (Сойдан Сойдаш) е брат на Бахар и за разлика от сестра си не работи, а предпочита да се забавлява. Той излиза в манекенката Туче (Сема Мумджу) и крие това от семейството си, което би се скандализирало.

imageГюлсюн (Лачин Джейлан) е дъщеря на Мехмет Фикри и е лелята на Мехмет, която се държи много добронамерено към Инджи. Омъжена е за Тарък. Гюлсюн не е щастлива, защото мъжът й постоянно отсъства от къщи, като казва, че много работи. Той не прекарва достатъчно време с жена си и тя страда, че не може да му роди деца. Оказва се, че има много сериозна причина за неговите отсъствия...
image
Тарък (Тарък Юнлюоолу) е съпруг на Гюлсюн и заема важен пост в семейната фирма. Той има таен живот - жена на име Есра (Фунда Илхан) и син на име Доуш - и се опитва по всякакъв начин да го скрие от семейство Шадоолу
 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - perla
15.01.2010 11:55
mrazq tarak iskam perla da ima prod1ljenie
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mimencetoo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 25056
Постинги: 4
Коментари: 1
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930