Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2011 21:55 - НАЙ-ГОЛЯМАТА ТАЙНА
Автор: alexmunro Категория: Политика   
Прочетен: 14751 Коментари: 5 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     imageimage
Интервю с английският автор Дейвид Айк от Кенет Бърк

ЗА АВТОРА: В своята книга "Най-голямата тайна", Дейвид Айк , въз основа на документирани източници с изяснен произход, разкрива подробно как едни и същи вътрешно свързани кръвни линии, контролират планетата от хиляди години. Как те са изградили всички основни религии и как са подтискали духовните и езотерични познания, които ще освободят човечеството от неговия мисловен и емоционален затвор. Той разглежда истинския произход на християнството и всички други основни религии и документира подтисканата наука, което обяснява защо света се намира във времена на невероятни промени и трансформация.

Ако се върнете достатъчно назад, ще откриете не само една извънземна раса, а много, които са се кръстосвали с човечеството. Има една определена група в рамките на една извънземна раса, която работи с физическия свят (определено от вътрешността на Земята), и нейното главно място на съсредоточаване е долната част на четвърто измерение. В книгата показвам, че тези, които наричаме Анунаки (в шумерските таблички), всъщност са влечугоподобна раса. Не само аз твърдя това. Др. Дейвид Артър Хорн е написал  книгата "Извънземният произход на човечеството" - той стига до същия извод.
Това кръстосване е станало между човешката раса и тази влечугоподобна група в рамките на една раса. Аз не гледам на влечугоподобната кръвна линия като на отрицателна сама по себе си - напротив - става дума само за точно тази група от тях. 
Шумерските таблички и много други свидетелства по целия свят говорят за факта, че тези хибриди стават полубогове - мъже и жени, намиращи се по средата между боговете и човечеството. Ако погледнете част от историята на Иран ще установите, че най-ранните крале били наричани крале на змията и, че са станали крале в резултат на генетичната си структура и на своите кръвни линии. Ето откъде идва Божественото право на кралете. Но това не се е отнасяло за Бог - за Всичко, Което Е отнасяло се е за БОГОВЕТЕ.
Хибридите, които били владетели на древния Близък и Среден Изток, се превърнали в Европейската аристокрация и кралските семейства в Европа - всъщност, съществува само едно кралско семейство - но под различни имена. Родът Уиндзор определено е една от тези линии.Идеята тези кръвни линии да завладеят планетата буквално идва след 1689, когато един от тях, Уилиам ъв Ориндж (с когото е свързано всяко оцеляло кралско семейство в Европа), идвайки от Холандия, бил поставен на трона в Англия. От 1689, тези кръвни линии, които стават известни като Илюминати, започнали да управляват от Лондонското Сити. През 1694, Уилиам ъв Ориндж подписал документа, който създал "Бенк ъв Ингланд" и цялата централна банкова система започнала да се ръководи от този водач. Ето защо има по централна банка буквално във всяка страна защото те са взаимосвързани и управляват икономиката на своите страни и дърпат връвта на кесията на правителството.
Истинското нещо, което се появило в годините след централизирането на операциите в Лондон било, разбира се, Великата Британска Империя. Това била империята на онези кръвни линии, които се установили в Британия, което е съвсем друго нещо. Поради това, тези кръвни линии, работейки под прикритие, предимно, но не само, сред бялата раса, се превърнали в хората, които завзели банковия бизнес, медиите и политическата власт във всички тези различни страни от Британската Империя. Макар да изглежда, че тази империя се е свила, и че хората са получили своята независимост, ясно се вижда, че затворите с решетки (явният контрол на тези държави от Британия), са били подменени със затвор без решетки - мрежата на тайното общество и кръвните линии, които все още работят тайно в тези държави и ръководят шоуто.
Затова, когато се реши да се въведе нещо на глобално ниво, например да се имплантират микрочипове, ръководителите от тази кръвна линия в съответната страна манипулират и организират съответната сфера на влияние, както Рокфелерови в Америка, или както Опенхаймер - в Южна Африка. Преди, семейство Опенхаймер контролираше 80% от акциите на южноафриканския пазар пряко, а останалите - косвено и притежаваше диамантените и златните мини, от които зависи икономиката на страната. Те трябваше да преминат към така наречената демокрация за президент беше поставен Мандела. След като Мандела стана президент, към днешна дата семейство Опенхаймер притежава 80% от акциите на пазара пряко, а останалите - косвено. Притежава златните и сребърни мини, от които зависи икономиката на страната, както и медиите, посредством различни изтъкнати личности, тоест за хората нищо не се е променило, освен на повърхността. Всички президентски избори в Америка - от и включително Джордж Вашингтон през 1789 - до Бил Клинтън, - са били печелени от кандидата с най-британските и френски кралски гени. От четиридесет и двамата президенти до Клинтън, тридесет и трима са били свързани с двама души: Алфред Велики, Крал на Англия, и Шарлман, най-известния монарх във Франция. Деветнадесет от тях са свързани с Краля на Англия Едуард Ill, когото делят 2000 кръвни връзки до принц Чарлз. Същото се отнася и за банкерските фамилии в Америка. Джордж Буш и Барбара Буш са от една и съща кръвна линия - кръвната линия на Пиърс, променил своето име от Пърси, когато прекосил Атлантика. Пърси е една от аристократичните фамилии в Англия до ден днешен. Били са свързани с проекта да взривят с барут Парламента по времето на Ги Фолкис и т.н. И така, Джордж Буш е свързан с Шарлман и Алфред Велики. Свързан е и с Франклин Делано Рузвелт. Тези различни фамилии са приели различни имена, но всички следват генеалогията, а понеже са с различни имена, хората обикновено не схващат връзката. Ако Клинтън и Държавният секретар се казваха Рокфелер, ако главния водещ на новините в ЕнБиСи също се казваше Рокфелер, тогава хората щяха да си кажат - чакай малко, какво става тук? Затова те носят различни имена, но не това е важното - важна е кръвната линия. Един от примерите е Британското семейство, защото в последните три поколения членовете му носят същото име и благодарение на това всъщност можеш да видиш как работи системата.
Според "Бъркс Пиъридж" (библията на генеалогията), даже според официалната генеалогия, Бил Клинтън е генетично свързан с Хауз ъв Уиндзър, настоящото кралско семейство в Британия; с всеки шотландски монарх; с Крал Хенри Ill на Англия; и с Роберт I във Франция. Виждам все повече и повече информация в полза на това, че Клинтън всъщност е от Рокфелер преди едно поколение, което обяснява много за това защо така нареченото "момче от улицата" от Арканзас, получи стипендията Rhodes към Оксфордския университет, която не се дава на когото и да е. На много ранна възраст, Клинтън стана владетел на това, което всеки приема като Рокфелеров щат - Арканзас. След това, разбира се, стана Президент на САЩ. Тези хора се избират поради факта, че имат генетична, а поради това и вибрационна, съвместимост с влечугоподобните същества от четвърто измерение, които в резултат от това могат да работят чрез тези физически кръвни линии - като някой, облякъл космически скафандър. Те могат да работят в трето измерение посредством въпросните кръвни линии.
Освен това, съществуват и по-ниски генетични линии, но те са все още твърде влечугоподобни по своето съдържание. Аз ги наричам хибриди. Тези хора в повечето случаи не знаят кои са, но онези, които дирижират нещата, знаят, защото следват кръвните линии и генетиката с учудваща пристрастеност. Това, което им трябва от хибридите, е да ги обладават от четвърто измерение. Поради това, те се включват в тайни мрежи и използват различни ритуали, към които, разбира се, трябва да се присъединят, за да могат наистина да напреднат. Самите хора, вземащи участие в ритуалите, просто не осъзнават какво правят. Повечето от тях не разбират, че думите и ритуала създават енергийни полета, а енергийните полета, ако не знаеш какво правиш, могат да бъдат много опасно нещо с оглед на начините, по които можеш да бъдеш манипулиран. Освен това, чрез тези ритуали диригентите включват такива обикновено нищо не знаещи хора към съзнанието от долното четвърто измерение и така хората стават обладани от тях.
Преди около година започнаха най-невероятните преживявания в живота ми. В период от 15 дни през Май 1998 се натъкнах на дванадесет различни личности от най-различни среди (от бизнесмени, работещи в швейцарски банки, до телевизионни служители и други), които ми разказваха една и съща история - че са виждали хора, които са с превъзхождаща другите позиция - обикновено, но не винаги, - да се превръщат пред очите им във влечугоподобни, а после отново да възвръщат формата си. Една от тези истории ми разказа един полицай.
Кенет Бърк: Мислите ли, че това се прави преднамерено, или самата промяна на честотите на планетата смъква за момент прикритието им?
Дейвид Айк: На мен ми се струва, че и двете. Първо, съществуват енергийни полета, които определено са честотни, в които за тях е много по-трудно да запазят формата си. Но основното нещо е, че те са фокусирани в долната част на четвърто измерение, а това не е далеч от нашето измерение. Мисля, че просто съзнанието на хората скача за кратко в тази енергия. Тогава хората спират да виждат влечугоподобните същества в тяхната триизмерна форма и ги виждат като четириизмерни влечугоподобни същества.
Бях във Ванкувър, където шест отделни лица ми разказаха една и съща история, една от които е бизнес-дама - човек-реалист, със солиден собствен бизнес. Твърде много хора в Британия, Австралия и Америка от толкова много среди, са ми разказвали едни и същи неща.В своята книга "Транс-Формация на Америка" Кати ОЪрайън пише, че Джордж Буш й е казвал, че те са извънземна раса, което е завзела планетата и никой не си дава сметка за това, че те всъщност идват от дълбокия космос. 
Един човек веднъж ми се обади и ме попита "Защо докато ги гледам по телевизията, продължавам да виждам хора като Буш, Кисинджър и Горбачов да се превръщат във влечугоподобни?"
Близка приятелка на принцеса Даяна ми каза: "Веднъж Даяна ми каза съвсем сериозно "Те не са хора". Каза "Виж, може да е трудно за вярване, но родът Уиндзър са кръвна линия на влечугоподобни. Те са влечугоподобни - в действителност, влечугопобните управляват планетата".
Друг човек, познавал принцесата ми каза: "Един ден тя ми се обади и ми каза: "Имам нужда от твоя съвет. Имам нещо, което искам да разкрия за родът Уиндзор, но не зная как да го разкрия". Не ми каза какво е то." Страхът, изписан на лицето му беше очевиден - човекът ми се стори много уплашен.
Кенет Бърк: Според вашата информация, която очевидно е широко подкрепена с доказателства, какви са плановете на тези влечугоподобни за Земята за следващите няколко години?
Дейвид Айк: Това, което ние наричаме Нов Световен Ред, е планът на влечугоподобните от долното четвърто измерение. Те искат да създадат в света хаос, включително масови войни. Затова тази структура за световно правителство, световна централна банка, световна валута, електронна обработка в банките без 
никакви пари, едно население, снабдено с микрочипове и единна световна армия, която е НАТО... както пиша от години в моите книги... глобалната полицейска сила. Те планират към края на хилядолетието да създадат огромен хаос, посредством най- мощните техники за контрол над ума, което аз наричам проблем-реакция-решение; създаваш проблем, получаваш от обществеността реакция от типа "нещо трябва да се направи", а след това предлагаш решението, което още от самото начало си искал да въведеш.
Ако искаш да въведеш глобални решения, ще имаш нужда от глобален проблем и аз предвиждам, че точно това предстои. Проблемът явно е, че планетарната честота се ускорява и поради това онези, които си променят формата все по-трудно задържат човешката си форма. Казвали са ми, че съществува обладаване от тези влечугоподобни същества и че те изпитват почти паническо желание да установят контрол на място, особено към това да поставят микрочипове на населението. Те знаят, че след няколко години честотите ще достигнат скорост, при която вече няма да им бъде възможно да задържат човешката си форма по никакъв начин и че накрая ние ще видим с очите си, че в действителност влечугоподобните управляват планетата ни.
Кенет Бърк: Те вече няма да са способни да се крият.
Дейвид Айк: Точно така. Към това време, влечугоподобните искат на населението вече да е поставен микрочип, искат световната армия и НАТО да са на мястото си и искат да имат толкова голям физически контрол над нашия триизмерен свят, колкото е възможно, така, че ние, хората, по тяхно мнение, да не можем да направим нищо във връзка с техния контрол на планетата..

Дейвид Айк е автор на десет от най-търсените книги в света. Роден в Англия през 1952г, работи като журналист във вестници, местното радио и телевизия, национален говорител на Британската Зелена Партия и телевизионен говорител на ВВС. На български език е издадена книгата му "Бунтът на роботите", изд. Аратрон. Б.пр.

Откъс от книгата на Емилия Манолова "Тайните проекти"
Гласувай:
15
01. universalnite000 - :) Отличен избор си направил, пр...
03.01.2011 21:57
:) Отличен избор си направил, приятелю ! Дейвид Айк е от сериозните изследователи и с удоволствие съм чел много негови публикации . Поздрави за избора ти !
цитирай
2. анонимен - blagodariia
07.01.2011 01:56
za infoto za iluminatite i proizhoda im.do sega ne biah popadala na neshto koeto taka iasno i razbiraemo da obiasni proizhoda im.
Ch.N.G.zdrave uspehi i relizirane na vujdeleni mechti
цитирай
3. анонимен - Няма тайни!
09.01.2011 14:49
Има невежи и немислещи човекоподобни с животинска психика:)
цитирай
4. samorasla - В kolibka.com
19.01.2011 17:31
В kolibka.com има много филми на Дейвид Айк и всички те са изключително интересни. Препоръчвам ги на ония, които още не са ги гледали.
цитирай
5. анонимен - 30 minute backlinks backlink service
03.10.2011 02:52
better search engine rankings seo course <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a> backlink booster
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexmunro
Категория: Други
Прочетен: 480527
Постинги: 136
Коментари: 234
Гласове: 1195
Архив
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031