Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2017 08:49 - Медии и ЦРУ срещу Тръмп
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1246 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Медии и ЦРУ срещу Тръмп

С Майкъл Shrimpton на 19 фев 2017

Президентът е прав!

image

медиите

Основните медии са враг на Америка. Това не е само, че те са демократи и са напълно не желае да бъде справедливо да консервативен републиканец президент.

Те активно желаят да направят Америка вреда и ще каже някоя лъжа, които мислят, че ще им помогне да постигнат целите си.

Има причина за това, освен вродената липса на патриотизъм на твърде много либерали. Райх Пропаганда министерство не кратно десет милиона тона му в края на Втората световна война. Тя е реорганизирана в Пропаганда отделение на DVD и пое съществуващите медийни активи на Абвера.

В Втората световна война ABC, NBC, CBS, Ню Йорк Таймс, Time и Life бяха широко про-Axis, въпреки че те трябваше да бъдат внимателни, да не изглежда като такъв. Тяхната про-Axis пропаганда е нюансиран и коварен. Техните цели са да подкопае подкрепата на американския народ за войната и президент Рузвелт по-специално.

Винаги Следвайте парите

Причините не са трудни за намиране: винаги следват парите . За да се определи защо дадена медия следва определена линия, просто трябва да погледнем в собствеността му. След като сте се сортира, които собствениците са, вие след това погледнете в техните банкови споразумения, се концентрира върху своите офшорни дейности.

От Германия контролира програми за търговия с висока доходност, тя контролира най-големи банки, чиито печалби зависят от запазването на достъпа до програмите. След като се контролира банка можете да контролирате своите клиенти.

С излаз на държавната пропаганда като Би Би Си, не един от любими Доналд Тръмп, както видяхме в неговата производителност бравурност в четвъртък, контрол обикновено зависи от изнудване или подкупване на висши служители. Прословутият Господ Райт, например, е бил изнудван над любовниците си. С някой като Райт, сте склонни да получите протежета, оказва влияние десетилетия след пенсионирането им спонсора.

Докато инстинкти на президента са здрави, никой не, ясно, е да го запозна с DVD. Копие от SpyHunter е ръчно доставени на Trump Tower по време на кампанията, но доколкото мога да кажа, че никога не му достига. Някой трябва да му каже, че той е още по-прав за медиите, отколкото той си мисли, и че ключовите американски вестници и телевизионни оператори са манипулирани от най-мощната разузнавателна агенция в света.

_________

ЦРУ и ФБР

image

Roscoe Hillenkoetter

Те не са единствените, които . Първият директор на ЦРУ, Roscoe Hillenkoetter, е германски шпионин, който осигури критична интелигентност над Пърл Харбър до Токио, през Берлин, преди да се промъкнем атака на японците. Няма значение, че той е бил адмирал - така бяха баща на Джон Маккейн и дядо.

Това не им пречи да работи за Jerries. Лорд Маунтбатън е професионален ръководител на Кралската флота, но той се изплаща само от нас британци.

През целия си живот той е работил за общността ни партньори на Jerries, както е направил баща му преди него.

Hillenkoetter бе последван от още два германски агенти, глашатай Смит и Алън Дълес. Когато президентът Кенеди назначен лоялен American като шеф на ЦРУ, Джон Маккоун, на DVD убит президентът.

Абверът имал предшественик на ФБР, Бюрото за разследване, старателно проникнали. Те също бяха изнудва Едгар Хувър Чий рокля смисъл не беше всичко това би могло да бъде, не се обиждай, предназначен. Разследването на Boi, като например да е било, в отвличане на Линдберг бебето Абвера, беше лесно компрометирана. The Boi нескопосан толкова зле, че дори и днес истинския файл не е била освободена. (Винаги има фалшив файл, за да се запази историци и щастливи медиите).

Немски проникване на ЦРУ и ФБР, до голяма степен чрез посредничеството на / Къриа Групата на Кореа, е причинил отвратителен объркване през годините, не на последно място над операция кламер. Това е немски, а не американец, операция.

_________

Fake News Над Русия

Председател е и прав за така наречения руски скандал , както добре. Русия не е, повтарям, не, да повлияе на резултата от изборите 2016. The хакерство Твърдението е казано странен. Демократите изглежда са самите заблудени да вярват, че можете да проникна в машина за гласуване, което не е на линия.

Както видяхме с процеса на фарсов повторно преброяване на гласовете, не е имало проблем с машините за гласуване. Единственият разпространено измамите, извършени беше от демократите, например чрез преминаване на държавните линии в люлка щати като Ню Хемпшир, или получаване на незаконно пребиваващи чужденци да гласуват.

Изтичане на информация DNC изглежда са били точно това - течове, т.е. те изглежда да има от рамките на Демократическата партия. В доклада на ЦРУ беше просто натоварване на глупости. Прости ми, ако аз съм се твърде технически, но в разузнавателната общност анализ на ЦРУ е известен като абсолютен боклук. НСА са прави да се дистанцират от отчитането.

Достоверността на двете ЦРУ и ФБР с консерваторите е разбит. И двете агенции са силно политизирани и всеки е ясно насочване на Тръмп администрация.

Всяка от тях е също ясно подготвени да лежи, за да постигне целите си. Нито трябва да се учудя, ако допълнителни разузнавателни оценки са отхвърлени.

image

_________

Атаката на General Флин

Изтласкването на Майк Флин беше позор . Президентът Тръмп без светкавица Сали Yates момент твърде скоро. По отношение, тя е ясно злоупотребява офиса си в предаването на фалшив предупреждение към Белия дом, което предполага, че разговорите Майк Флин с посланика на Русия по някакъв начин са в размер на престъпление. Как по-точно?

Това не е, не, не се повтаря, престъпление, за частно лице да се срещне с или говори с посланика на всяка страна, с която САЩ е създадена приятелски отношения. Също така не е престъпление, за да обсъдят въпроси на външната политика, не на последно място, ако се случи да бъде повдигнат от посланика под въпрос. Вие не трябва да се ограничава до времето или снощната телевизора. В противен случай, ще трябва да заключа цялата Съвета за външни отношения, въпреки че дойде да мисля за него, че не е лоша идея.

То може да бъде престъпление, за частно лице да направи външна политика, въпреки че точно как обикновен гражданин може да направи, че не е ясно. Нищо, което е бил освободен за разговор General Флин с посланик Кисляк идва някъде близо предполага, че генералът се опитва да направи външната политика, поставяйки изцяло на една страна на факта, че той е бил представляващ новоизбрания президент и е бил част от екипа на прехода.

Много честно казано, Сали Йейтс беше дръпна веригата на Белия дом. По отношение тя не е имал бизнес каквато кредитиране името й до такава абсурдна твърдение. По този начин тя е причинила сериозни щети върху доверието на Министерството на правосъдието, като призова своята политическа неутралност под въпрос.

Единствените престъпления, извършени са в изтичането на класифицирана информация към медиите и, по възможност, във връзка с подслушването. Кой е бил подслушван, General Флин или посланик Кисляк? Ако това е първото след това правното основание за чешмата е ясно, най-меко казано. Ако това беше последният тогава беше сериозно нарушение на дипломатическия протокол.

От теча явно излезе от нито ЦРУ или ФБР, всеки от които се радва на близки отношения с Вашингтон пост, тя изглежда като подслушване на ФБР. Опа. Там ще трябва да бъде дадено разследване, резултатите от които трябва да се предоставят на разположение на руското правителство. От Министерството на правосъдието не може да се разследва, и има достатъчно основания да се предположи, че тежки престъпления са извършени от длъжностни лица от Министерството на правосъдието и / или агенти на ФБР, Специален съветник ще трябва да бъде назначен.

Хубаво е да се види Breitbart става след Reince Priebus. Той изглежда да носи основна отговорност за Flynn фиаско и може и да се отчита пред Буш 41. Ако това е така, той ще трябва да отиде. Аз съм наясно, че някой в ​​Белия дом е блокиране неща от достигането на президента.

Предполагам, че стратегията на 41 е да се изплъзне от средата на условията, с надеждата за превръщането на президента Тръмп в един неудачник от януари 2019 г. Обама се фабрикуват до земята му операция и е ясно определен окото му върху спечелването средата на условията. Подозирам обаче, че 41, така и Обама ще бъдат разочаровани, тъй като те са били през 2016.

_________

Три Мита за президента Путин Busted

image

Анна Политковская

(1) Анна Политковская 
президентът Путин не разпорежда срамно убийството на Анна Политковская 2006 година. Както обясни в SpyHunter тя е убита по заповед на DVD, с помощта на руските организирани активи от престъпления, с цел да се злепостави скъпи стари Pooters. The MSM не разбират принципа на Цуй Боно - с неговите рейтингът на Владимир Путин няма да спечели нищо и всичко да губят от поръчване на убийството на Анна Политковская.

Тя изглежда като тя е хубава дама, макар и с една пчела в капака й за Втората чеченска война. Тя се бе убедил, че много професионални сили за сигурност на Русия са били извършващи нарушения на правата на човека в Чечня. Няма съмнение, че не е имало от време на време човешките права злоупотребяват там от време на време там, но нищо, което не може да бъде пометен тихо под килима.

(2) LT-Col Литвиненко 
Както аз също се обясни в SpyHunter, LT-Col Литвиненко не е бил убит на всички, да не говорим за по заповед на президента Путин. Той знаеше, че той е като полоний, но бе убеден от шефа си Борис Березовски, че е безопасно да се направи това, при условие че той пое противоотрова, пруско синьо, с него.

Проблемът с пруско синьо обаче е, че това е метален. Той може да направи толкова лошо, колкото оригиналния отровата, и то в този случай. Литвиненко почина от перитонит, лошо момче, не полоний отравяне, въпреки че може да са били фактор, който допринася.

Не се обиждай, но можете да забравите доклада Джанет и Джон от сър Майкъл Оуен. Той е хубаво момче, с отношение (I веднъж се появи пред него като адвокат, когато той беше на пейката на Върховния съд), но той не беше показан оригиналния доклад от аутопсията, само фалшив наредено от японското правителство. Важно е да се помни, че не е имало подходяща следствието в смъртта LT-Col Литвиненко, с жури.

(3) MH17 
Аз вече избухна този мит на VT. MH17 бе свален от китайците, използвайки тяхната версия на Бук, ЦУ-16, най-вероятно един модел. Русофили бунтовниците имали ракети, добре, което те е било позволено да улови, но той не е имал радар и те не са имали кодовете за изстрелване, така или иначе.

Съдебна медицина доклади, поръчани от Съвета за безопасност на холандския ефективно изключват двете руснаците и бунтовниците, тъй като те демонстрират, по действителен анализ, че е имало две ракети, а не един. Първата ракета се представи много по-малко мощен и на тази височина може да бъде единственото ААМ, които трябваше да са били уволнени от изтребител украински Air Force, като не руски военен самолет е бил достатъчно близо.

The MSM несъмнено ще продължат да се разпространяват тези митове, отчасти защото те са интелигентност-неграмотни, отчасти защото почти няма журналисти в западния свят с висока интелигентност и отчасти защото те са предмет на дълбоко цензура от ефективна пропаганда раздел на диска.

image

_________

Тази седмица в Movie Review: Carry On шпионаж, 1964 (реж. Gerald Thomas)

Документален филм за работата на MI6 в Студената война , Carry On шпионаж също се разглежда като фарс, достатъчно подходящо. Може да се каже на Студената самата война е един фарс, проектиран от DVD в един успешен опит да се превърне военновременни врагове Германия един срещу друг. DVD активи, в рамките на МИ-6, ФБР и ЦРУ са все още бутане анти-руски дневен ред, разбира се, подпомогнати от наивници, които са действително се убедиха, че Русия е противник.

До 1964 Британското разузнаване е до голяма степен се разглежда като шега, като се има предвид броя на съветските бенки вътре в нея, и това беше преди излагането на сър Роджър Холис, генералният директор на МИ-5.

Какво обществеността не знаеше, разбира се, е, че "съветски" шпионите са предимно немски, с Ким Филби на преден план. Идеята, че Ким Филби е бил комунист беше не по-малко достоверни от сюжета на Carry на шпионаж.

Филмът всъщност е доста остроумен, не на последно място цитра саундтрака - това е до голяма степен пародия на Третият човек. Обичам малко около масата в кафене Моцарт бъдат запазени за "страна на британските агенти". С DVD активи, работещи MI6 за голяма част от следвоенния период, неговата оперативна сигурност беше шега.

Повечето от старата извършване на любими правят външния им вид - Кенет Уилямс, Чарлз Hawtrey, Джим Дейл и др. Бабс Windsor прави първата си поява в Carry On. Това глоба старата британска комедия дуо Ерик Баркър и Ричард Wattis също да се появи.

Продължавайте шпионаж все още получава смях повече от 50 години, след като е била направена.

 

Подобни публикации:



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39920971
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930