Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2011 20:34 - Средства за дезинформация - Похитени / Контактирани
Автор: alexmunro Категория: Други   
Прочетен: 3504 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Резюме: Похитените и контактираните са хора, които имат пряк контакт с извънземни същества. Похитените са отвлечени от обичайната си среда и отведени в средата на похитителите, където са подложени на различни процедури. Контактираните вземат съзнателно участие във взаимодействието и стават говорители на своите извънземни контакти. Не е задължително всички контактирани да са похитени или всички похитени да са контактирани, но двете категории се застъпват, тъй като контактираните биват отвлечени и похитените могат да бъдат подготвени за съзнателно улесняване предаването на извънземно съобщение. 
Сила на източника: Похитителите имат пряк достъп до похитените в среда, която те контролират. Различни извънземни и военни фракции могат да създадат фалшиви спомени, да сканират ума и вибрационната сигнатура на етеричното тяло, за да анализират слабостите и склонностите, да използват похвати на постхипнотично програмиране на ума, за да инсталират команди в подсъзнанието, да използват телепатично или генерирано чрез имплант убеждаване, да следят своите субекти от разстояние, да инсценират фалшиво потвърждение чрез крещящи случайни съвпадения и да фабрикуват умели лъжи и обяснения на нерационални явления. Те също така могат да сканират населението, за да изберат онези, които са най-подходящи за техните цели, използвайки логистичните и хиперпространствени предимства, за да окажат персонализирано внимание. 
Слабост на носителя: Най-голямата слабост на даден похитен или контактиран е, че той знае по-малко за себе си, отколкото неговите контакти или похитители знаят. Те влизат през задната врата в ума му и могат да вършат манипулации, които тайно влияят върху ума и подбудите му. Ако той не осъзнае тази възможност и не се предпази от нея, то това е неизбежно.  Похитените и контактираните могат да се чувстват отчуждени от обществото, поради това, че имат необичайни и невероятни преживявания, и по такъв начин се виждат като различни от останалите. Ако това чувство се закачи за егото, то може да дегенерира в чувство на привилегированост, превъзходство или специалност, което да послужи като точка за закачване на похитителите, чрез която да ги принудят да им бъдат предани. Тяхната самоличност може да бъде толкова дълбоко отъждествена с конкретна група извънземни, от които са контактирани, че всеки намек за нечестни подбуди на техните извънземни контакти подсъзнателно се интерпретира като атака върху самата им личност, което естествено провокира ирационален защитен механизъм.  Някои могат просто да се предадат, чувствайки се победени от по-висш разум с по-висша технология и в психотичен опит да спасят положението, се превръщат в охотни и ревностни сътрудници, както при т.нар. Стокхолмски синдром. 
Сила на носителя: Истинските похитени и контактирани излъчват много искреност и обвинение, когато разказват за своите непосредствени преживявания с извънземните. Похитени, които документират своите преживявания, могат да имат аудиовизуално, медицинско или свидетелско доказателство, че те наистина са били похитени, и самото това възбужда любопитството на хората за това какво са научили в присъствие на истински извънземни. 
Слабост на аудиторията: Както при случая на канализаторите, контактираните могат да станат център на култове към личността, играейки роля на посредници между аудиторията и нейните извънземни идоли, подобно на пророци или първосвещеници, посредничещи между богомолците и божеството. Близостта и прякото взаимодействие на похитените и контактираните с мистериозните извънземни е това, което подсилва правдоподобността на каквато и да било дезинформация, пренесена от тях.  Целевата аудитория се състои от похитени, търсещи отговори, изследователи на явлението отвличане, търсещи вътрешна информация относно подбудите на извънземните, и хора, желаещи самите те да бъдат контактирани от извънземни. Дезинформацията се възползва от техните лични копнежи и неосведоменост, насочвайки малкото, което знаят, към лъжливи заключения, същевременно задоволявайки тяхното его.
Том Монталк    



Гласувай:
2



1. alexmunro - @pump_upp - best crypto pumps on telegram !
10.02.2023 15:50
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexmunro
Категория: Други
Прочетен: 620450
Постинги: 136
Коментари: 234
Гласове: 1196
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031