Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2010 17:49 - Установяване на Нов световен ред - продължение
Автор: alexmunro Категория: Политика   
Прочетен: 1165 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 24.08.2010 17:49


  Втора част 

  В основата на откриването и разработването на вируса на СПИН лежи Световната здравна организация, която също надига глас за глобализъм. Някои от световните лидери, поддръжници на "Нов световен ред", вече започнаха да говорят за постановките, които трябвало да залегнат в бъдещата му платформа, например тази: за да се осъществи световно управление, е необходимо да изчезнат от мисленето, от паметта на хората индивидуализмът, лоялността към фамилните традиции, националният патриотизъм и рели гиозните догми. Твърдят, че прекалено дълго сме поглъщали отровните принципи на нашите родители, учители, политици и църкви, чиято единствена цел била да ни контролират. И никъде не споменават, че днешната образователна система, пресата и голямата част от църквите са под техен контрол. Пак според тях Нов ред на Земята означавало единна глобална организация, което щяло да рече световен мир. За мен, а мисля и за всички нас това звучи прекалено хубаво, за да бъде истина. При такова положение държавата ще бъде задължена да предаде независимостта и въоръжението си под опекунството и нарежданията на Световната организация.
Обещаният през 1990 г. от президента на САЩ Джордж Буш "Нов световен ред" съвсем не е празни приказки. Всичко, на което сме свидетели в момента, потвърждава неговите думи. Усилено се работи върху механизма за управляване на хората и държавите от една световна власт. Такава власт не е повече фантазия - тя е вече факт. Организацията на обединените народи, която бе създадена, за да пази мира в света, обяви война на Ирак, и подчинените й армии избиха над 200 000 невинни и беззащитни граждани на страната. Военният апарат на ООН вече е пръснал над 30 хилядна армия по целия свят.
Едно международно общество, управлявано от елит но централно управление, наблюдава и контролира света чрез своята армия - така наречените умиротвори­телни сили. Крайната им цел е да наложат единствено световно управление с централна власт. Централната власт ще се упражнява от скритото и невидимо управле ние, което се стреми с всички сили да трансформира Америка, Европа и всички държави на Земята в социалистически, така че да станат неразделна част от световна диктаторска система.
Свидетели сме на огромно революционно движение, чиято първа проява е Френската революция от 1789 г. От тогава това движение се разпростира по света, обхваща го и има много по-дълбоко предназначение и цел за проваляне на цивилизацията, отколкото може да се допусне. Съдбата на човечеството е поставена на карта, и поради това за нас е от много голямо значение да се запознаем с причините на движението и неговите последици, което означава да знаем накъде отиваме. Между множеството революционни сили, повече или по-малко скрити и неизвестни за хората, няколко съставляват аван гарда, който съвсем не е за подценяване. Това са ционизмът, билдербергите, франкмасонството, Комитетът за чуждестранни връзки и Трилатералната комисия. Те са силите, чиято същност всеки от нас трябва добре да схване.
Зная, че хората биват зле информирани от определено общество, което непрекъснато, ги затрупва с всевъзможни илюзии и заблуди, и ги е довело до състояние да не различават измислиците от истината. Добре се вижда, че в САЩ, а и на много места по света стават повече от странни неща, които впечатляват и мнозина други хора, предпочитащи обаче да мълчат заради спокойствието си. Ако се страхуваме да предприемем нещо, не бихме могли да информираме обществото за някои бъдещи планове на тези сили.Когато човек казва една истина, печели както приятели, така и неприятели. От приятелите може да получи похвала, докато от неприятелите - само нещо лошо.
Историята показва, че някои чуват предупрежденията, но не им обръщат внимание. Други си запушват ушите и направо отказват да ги чуят.Целта е всеки да бъде информиран за това, което става в света. Защото само добре информираният човек е в състояние да вземе правилно решение и предпазни мерки. Добре осведоме­ният човек важи за двама!

Край


Тагове:   нов,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexmunro
Категория: Други
Прочетен: 622302
Постинги: 136
Коментари: 234
Гласове: 1196
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930